Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-li un millor servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, accepta l'ús que fem de les cookies. vostè pot canviar la configuració del seu navegador en qualsevol moment.

La nostra empresa

Els Apartaments l'Arrel d'Espot (Lleida) son habitatges d'ús turístic amb números d'inscripció HUTL-000151, HUTL-000152, HUTL-000153, HUTL-000229 I HUTL-000382. Estan en funcionament, com a allotjaments destinats al seu lloguer per estades vacacionals, des de l'any 2010. Es tracta d'uns apartaments fets amb la construcció tradicional de la zona (parets de pedra i coberta de fusta i pissarra)

És un negoci familiar situat en dos edificis veïns d´una de les zones més tranquil-les del poble i en una de les àrees més privilegiades del Pallars Sobirà, degut a la seva proximitat al Parc Nacional d´Aigües Tortes i Estany de Sant Maurici (concretament a l´entrada de l´Estany de Sant Maurici) i a 2 Km de l´estació d´Espot Esquí.

Els Apartaments L´Arrel d´Espot tenen capacitat per 3 - 5 persones amb bany i calefacció. Estan equipats amb parament de la llar i cuina, microhones i oferim servei de bressol gratuit.

 

Espot Vista panoràmica

Galería