Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-li un millor servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, accepta l'ús que fem de les cookies. vostè pot canviar la configuració del seu navegador en qualsevol moment.

  • Estàs a:
  • Home
  • Avís Legal

Avís Legal

APARTAMENTS L'ARREL, en compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades l’informa que les seves dades seran incorporades en un fitxer automatitzat, prèviament comunicat a l’Agència de Protecció de Dades. L’ús de les seves dades tindrà caràcter confidencial i es faran servir exclusivament per poder prestar els nostres serveis.

 

Disposa de 30 dies per manifestar la teva negativa al tractament, en cas de no manifestar-se a aquest respecte entendrem que accedeix a l’anomenat tractament. La totalitat de les dades que ens ha proporcionat són imprescindibles per a la finalitat esmentada.

 

Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició previstos a la Llei 15/1999 contactant amb la persona responsable del tractament de l’anomenat fitxer automatitzat que es:

Meritxell Cambres
C/Moreretes s/n 25597
Espot (Lleida).
Tel 973 62 40 30
reserves@apartamentsarrel.net